Mësimi spanjisht për emigrantët

Ku po ju do të…

Emri i dyqane dhe vende për të blerë ose të përftuar shërbime.

A ka ndonjë restorant këtu ?

Mëso se si për të dhënë dhe të pyesin për drejtime në një qytet në spanjisht

Unë kam nevojë për më shumë shprehje!

Shprehjet idiomatike në spanjisht për Spanjë dhe Amerikën Latine përgatitur nga CCMD Quebec

Cat e mia i mungon…Dashuria!

Si janë përdorur si foljeve si? Cilat janë? këtu e disa që janë përdorur shpesh në gjuhën tonë.

Koha e lirë

Ora studim i Fjalorit të Përgjithshëm dhe të japin arsyet se pse ne si të bëjmë gjëra të. Ne kemi ide të ndryshme të kohës në kultura të ndryshme.

Gratë dhe fjalorë

Informacion në lidhje me takimin e tretë të Grave transformohet Botërore dhe paraqitjen e një arabe-spanjoll Picture Dictionary ri.

mbajtur në kërkim »
 • Shpif një


  Bëje si gjuhë të prezgjedhur
   Edit Translation
  nga Transposh - translation plugin for wordpress
 • Burimet e jashtme

  Këtu do të gjeni faqet e internetit të tjera ushtrime, fjalorë, blogs, podcast dhe lidhjet me rajonet me informata praktike që do t'ju ndihmojë në ditën tuaj të ditës. Mësuesit do të gjeni një përzgjedhje për lidhje me blogs dhe revista interesante.
 • Për studentët

  Çdo gjë që ju duhet në lidhjet më poshtë.
 • Freerice