Mësimi spanjisht për emigrantët

Douha

Punë Douha: Un canto de un río seco Kjo punë nga Douha Daoud dhe Español Activo është licensuar në bazë të Atributit Creative Commons Attribution-NonCommerc-NoDerivs 3.0 Leje Unported.

Një vend më të mirë

Puna Student Etsuko Nakajima për klasë spanjolle, në të cilën ne flasim për dëshirat tona për vendin tonë dhe botës rreth nesh.

Lajmet e aseteve spanjisht

Përmbledhje e lajmeve në internet, Lidhje interesante e spanjisht, seksione të reja dhe përkthyer në disa gjuhë.

Studentët e Botës

Këtu ju mund të lexoni dhe të admirojnë punën që nxënësit të bërë të klasit botëror dhe ju mund të mësoni në spanjisht shumë më tepër se spanjisht me ta.

La bella y la bestia

Këngë “Ai dhe ajo” Pika saudi.

 • Shpif një


  Bëje si gjuhë të prezgjedhur
   Edit Translation
  nga Transposh - translation plugin for wordpress
 • Burimet e jashtme

  Këtu do të gjeni faqet e internetit të tjera ushtrime, fjalorë, blogs, podcast dhe lidhjet me rajonet me informata praktike që do t'ju ndihmojë në ditën tuaj të ditës. Mësuesit do të gjeni një përzgjedhje për lidhje me blogs dhe revista interesante.
 • Për studentët

  Çdo gjë që ju duhet në lidhjet më poshtë.
 • Freerice