Mësimi spanjisht për emigrantët

La bella y la bestia

Këngë “Ai dhe ajo” Pika saudi.

Gratë dhe fjalorë

Informacion në lidhje me takimin e tretë të Grave transformohet Botërore dhe paraqitjen e një arabe-spanjoll Picture Dictionary ri.

Freerice: fjalë për oriz

Ju keni dy faqe shumë të mirë për të mësuar spanjisht, luajnë me fjalorin spanjisht, dhe oriz dhurojë.

Letris

Kjo lojë për iPhone do t'ju ndihmojë të mbani mend fjalorin dhe ushtrimi agility mendore. Kjo është krejtësisht e varur! Mëso më shumë

 • Shpif një


  Bëje si gjuhë të prezgjedhur
   Edit Translation
  nga Transposh - translation plugin for wordpress
 • Burimet e jashtme

  Këtu do të gjeni faqet e internetit të tjera ushtrime, fjalorë, blogs, podcast dhe lidhjet me rajonet me informata praktike që do t'ju ndihmojë në ditën tuaj të ditës. Mësuesit do të gjeni një përzgjedhje për lidhje me blogs dhe revista interesante.
 • Për studentët

  Çdo gjë që ju duhet në lidhjet më poshtë.
 • Freerice