Mësimi spanjisht për emigrantët

Rishikimi i shkruar alfabetin

Në qershor kemi përfunduar kapitullin e fundit për të treguar ju mësojnë të shkruajnë albafeto spanjisht dhe unë janë larguar të gjithë muajin për të praktikuar. Tani ne duam që ju të keni të gjithë kapitujt në një faqe të repaséis. Këtu janë: Kapitull 1: Zanore Kapitulli vogle 2: Zanore Kapitulli uppercase 3: Alfabeti me të vogla 1 […]

Alfabeti Spanish (S-Z)

Kapitull 7 Video e fundit për të mësuar alfabetin spanjolle për të shkruar me shkronja të mëdha ose uppercase. Më në fund! Fundit! 1. Imazhi: 2. Video: 3. Shqiptim: Shqiptimin e plotë të alfabetit. 4. Alfabeti i plotë në rastin e sipërme dhe të poshtme nga: Neoparaiso.com Urime!!

Alfabeti Spanish (K-R)

Kapitull 6 Kjo është video e dytë e alfabetit spanjolle në pjesën e sipërme. 1. Imazhi: 2. Video: Vetëm një video unë është më e!

Alfabeti Spanish (A-J)

Kapitull 5 Në tre kapitujt e ardhshme ju do të mësojnë se si të shkruajnë alfabetin spanjolle në shkronja të mëdha ose uppercase. 1. Imazhi: 2. Video: Fat!

Alfabeti Spanish (N-Z)

Kapitull 4 Këtu është pjesa e dytë e alfabetit spanjolle në shtyp të vogla (me germa të vogla). 1. Imazhi i letrave: 2. Video: 3. Video për të mësuar shqiptim: Guximi i plotë alfabetin!

Alfabeti Spanish (a-n)

Kapitull 3 Pas zanore, ju duhet të mësoni lyrics tjera spanjisht. Alfabeti ne kemi ndarë në dy pjesë, i “një” a la “n” dhe “ñ” a la “nga” dhe të shtypura të vogla (me germa të vogla) Si gjithmonë: Së pari ju keni foto e alfabetit (një – n). Pas video për të mësuar […]

mbajtur në kërkim »
 • Shpif një


  Bëje si gjuhë të prezgjedhur
   Edit Translation
  nga Transposh - translation plugin for wordpress
 • Burimet e jashtme

  Këtu do të gjeni faqet e internetit të tjera ushtrime, fjalorë, blogs, podcast dhe lidhjet me rajonet me informata praktike që do t'ju ndihmojë në ditën tuaj të ditës. Mësuesit do të gjeni një përzgjedhje për lidhje me blogs dhe revista interesante.
 • Për studentët

  Çdo gjë që ju duhet në lidhjet më poshtë.
 • Freerice