Mësimi spanjisht për emigrantët

Purorrelato

Libër në formatin PDF me mikro-tregime për Afrikën.

Studentët e Botës

Këtu ju mund të lexoni dhe të admirojnë punën që nxënësit të bërë të klasit botëror dhe ju mund të mësoni në spanjisht shumë më tepër se spanjisht me ta.

Dhe ajo që unë them kur…?

Fraza për përdorim në situata të zakonshme sociale në Spanjë.

A jeni të përpiktë?

Leximi dhe duke folur në lidhje me kohën dhe saktësinë.

 • Shpif një


  Bëje si gjuhë të prezgjedhur
   Edit Translation
  nga Transposh - translation plugin for wordpress
 • Burimet e jashtme

  Këtu do të gjeni faqet e internetit të tjera ushtrime, fjalorë, blogs, podcast dhe lidhjet me rajonet me informata praktike që do t'ju ndihmojë në ditën tuaj të ditës. Mësuesit do të gjeni një përzgjedhje për lidhje me blogs dhe revista interesante.
 • Për studentët

  Çdo gjë që ju duhet në lidhjet më poshtë.
 • Freerice