Mësimi spanjisht për emigrantët

A ka ndonjë restorant këtu ?

Mëso se si për të dhënë dhe të pyesin për drejtime në një qytet në spanjisht

Cat e mia i mungon…Dashuria!

Si janë përdorur si foljeve si? Cilat janë? këtu e disa që janë përdorur shpesh në gjuhën tonë.

Koha e lirë

Ora studim i Fjalorit të Përgjithshëm dhe të japin arsyet se pse ne si të bëjmë gjëra të. Ne kemi ide të ndryshme të kohës në kultura të ndryshme.

Për studentët tanë kineze

Mëso se si të punojnë në këtë folje në spanjisht.

Ku vjetër

Nëpërmjet këtij teksti ne mësojmë për të shprehur dëshirat dhe parashikimet për të ardhmen në spanjisht. Praktika këtë kohë lutjeje që normalisht do të shkaktonte atyre probleme për nxënësit e spanjisht.

A jeni i kërkojnë që të këshillojë në spanjisht?

Ushtrim i thjeshtë për të praktikuar mënyra për të dhënë këshilla në spanjisht

mbajtur në kërkim »
 • Shpif një


  Bëje si gjuhë të prezgjedhur
   Edit Translation
  nga Transposh - translation plugin for wordpress
 • Burimet e jashtme

  Këtu do të gjeni faqet e internetit të tjera ushtrime, fjalorë, blogs, podcast dhe lidhjet me rajonet me informata praktike që do t'ju ndihmojë në ditën tuaj të ditës. Mësuesit do të gjeni një përzgjedhje për lidhje me blogs dhe revista interesante.
 • Për studentët

  Çdo gjë që ju duhet në lidhjet më poshtë.
 • Freerice