Mësimi spanjisht për emigrantët

A doni të paraqesë veten?

Mëso për të prezantuar veten dhe të kërkojë njerëz të rinj në emër tuaj, profesion, kombësi, Gjuhë dhe email në spanjisht.

Koha e lirë

Ora studim i Fjalorit të Përgjithshëm dhe të japin arsyet se pse ne si të bëjmë gjëra të. Ne kemi ide të ndryshme të kohës në kultura të ndryshme.

Për studentët tanë kineze

Mëso se si të punojnë në këtë folje në spanjisht.

Shkolla

Ju do të mësoni emrin e subjekteve fillore në spanjisht dhe të bëni pyetje në spanjisht rreth preferencave dhe aktivitetet që ju bëni në një vend të caktuar.

DHE…Çfarë do të bëni të hënave?

Ushtrimi i praktikës shkruar dhe audio për të mësuar fjalorin e aksioneve të zakonshme të pranishëm.

 • Shpif një


  Bëje si gjuhë të prezgjedhur
   Edit Translation
  nga Transposh - translation plugin for wordpress
 • Burimet e jashtme

  Këtu do të gjeni faqet e internetit të tjera ushtrime, fjalorë, blogs, podcast dhe lidhjet me rajonet me informata praktike që do t'ju ndihmojë në ditën tuaj të ditës. Mësuesit do të gjeni një përzgjedhje për lidhje me blogs dhe revista interesante.
 • Për studentët

  Çdo gjë që ju duhet në lidhjet më poshtë.
 • Freerice