Mësimi spanjisht për emigrantët

Poetë spanjolle dhe muzikantë

Në maj dhe qershor ne shtoni dy faqe në seksionin tonë “Spanjisht Piktura”. Ato janë imazhe të poetëve spanjollë dhe muzikantë të të gjitha kohërave që ju vijnë më afër me kulturën spanjolle. Spanjisht poetë Spanjisht Muzikantët

Përshtypjet e mia të para

Dy podcast për të dëgjuar për përshtypjet e para të nxënësit rreth Spanjë.

Ku po ju do të…

Emri i dyqane dhe vende për të blerë ose të përftuar shërbime.

A ka ndonjë restorant këtu ?

Mëso se si për të dhënë dhe të pyesin për drejtime në një qytet në spanjisht

A jeni të përpiktë?

Leximi dhe duke folur në lidhje me kohën dhe saktësinë.

Unë nuk e di veten time dhe kam marrë…

Shprehni ndryshimet humor, Pozicioni me foljen jetë.

mbajtur në kërkim »
 • Shpif një


  Bëje si gjuhë të prezgjedhur
   Edit Translation
  nga Transposh - translation plugin for wordpress
 • Burimet e jashtme

  Këtu do të gjeni faqet e internetit të tjera ushtrime, fjalorë, blogs, podcast dhe lidhjet me rajonet me informata praktike që do t'ju ndihmojë në ditën tuaj të ditës. Mësuesit do të gjeni një përzgjedhje për lidhje me blogs dhe revista interesante.
 • Për studentët

  Çdo gjë që ju duhet në lidhjet më poshtë.
 • Freerice