Mësimi spanjisht për emigrantët

Burimet për emigrantë

Ky muaj ne informaros e gjërave: 1. Ne kemi shtuar katër komunitetet autonome spanjolle me informacion në lidhje me vende që ju mund të shkoni për të të drejtuar ose për të mësuar spanjisht falas. Katër rajonet janë: Andaluzi, Cantabria, Valencia dhe Castile-Leon Me këto tashmë kanë 9 komuniteteve në kolonën e djathtë! 2. Inmigramob ka krijuar […]

Kujdes! Memrise në spanjisht

Web për të mësuar dhe praktikuar në spanjisht nëpërmjet formateve dhe kurse të ndryshme.

 • Shpif një


  Bëje si gjuhë të prezgjedhur
   Edit Translation
  nga Transposh - translation plugin for wordpress
 • Burimet e jashtme

  Këtu do të gjeni faqet e internetit të tjera ushtrime, fjalorë, blogs, podcast dhe lidhjet me rajonet me informata praktike që do t'ju ndihmojë në ditën tuaj të ditës. Mësuesit do të gjeni një përzgjedhje për lidhje me blogs dhe revista interesante.
 • Për studentët

  Çdo gjë që ju duhet në lidhjet më poshtë.
 • Freerice