Mësimi spanjisht për emigrantët

A ka ndonjë restorant këtu ?

Mëso se si për të dhënë dhe të pyesin për drejtime në një qytet në spanjisht

Për studentët tanë kineze

Mëso se si të punojnë në këtë folje në spanjisht.

 • Shpif një


  Bëje si gjuhë të prezgjedhur
   Edit Translation
  nga Transposh - translation plugin for wordpress
 • Burimet e jashtme

  Këtu do të gjeni faqet e internetit të tjera ushtrime, fjalorë, blogs, podcast dhe lidhjet me rajonet me informata praktike që do t'ju ndihmojë në ditën tuaj të ditës. Mësuesit do të gjeni një përzgjedhje për lidhje me blogs dhe revista interesante.
 • Për studentët

  Çdo gjë që ju duhet në lidhjet më poshtë.
 • Freerice