Mësimi spanjisht për emigrantët

Ma'an

Punë Ma'an: Bukuria dhe bisha Jeta ime si spanjolle e famshme: Ma'an Obaidi: “Pas dorëzimit të “Jeta ime si një i njohur spanjisht”, Kisha shumë ide se si ju mund të përshkruani, por vendosi unë duhet vetëm të qëndrojë me atë që në të vërtetë të shpjegojë jetën e famshme që ju të kërkuar. Pas, gjithçka ishte e lehtë […]

 • Shpif një


  Bëje si gjuhë të prezgjedhur
   Edit Translation
  nga Transposh - translation plugin for wordpress
 • Burimet e jashtme

  Këtu do të gjeni faqet e internetit të tjera ushtrime, fjalorë, blogs, podcast dhe lidhjet me rajonet me informata praktike që do t'ju ndihmojë në ditën tuaj të ditës. Mësuesit do të gjeni një përzgjedhje për lidhje me blogs dhe revista interesante.
 • Për studentët

  Çdo gjë që ju duhet në lidhjet më poshtë.
 • Freerice