Mësimi spanjisht për emigrantët

Një vend më të mirë

Puna Student Etsuko Nakajima për klasë spanjolle, në të cilën ne flasim për dëshirat tona për vendin tonë dhe botës rreth nesh.

Shqyrtimi i kryeqytetit spanjoll

Si keni mësuar tashmë komunitetet spanjisht autonome dhe kapitalet e tyre, sugjeroj që ju të bëni një përmbledhje të lehtë. Ju vetëm duhet të shikoni në një foto mozaik dhe me mend se çfarë është në çdo, Rajoni autonom të cilit i përkasin dhe emrin e kapitalin e atij komuniteti. Përpara! Test nga Solutions spanjolle Kapitale […]

Kapitali Spanish

Ky ushtrim i ri në kryeqytetin spanjoll të bashkësive autonome (CCAA)* plotëson që ne i pranishëm në nëntor në komunitetet autonome spanjolle, ¿Gjykimi? Në nëntor të mësuar emrat e të CCAA me një mister interaktive dhe fotot përfaqësuese. *********************** Ky ushtrim shtesë në kryeqytetet e rajoneve është: 1. […]

Studentët e Botës

Këtu ju mund të lexoni dhe të admirojnë punën që nxënësit të bërë të klasit botëror dhe ju mund të mësoni në spanjisht shumë më tepër se spanjisht me ta.

Përshtypjet e mia të para

Dy podcast për të dëgjuar për përshtypjet e para të nxënësit rreth Spanjë.

Dhe ajo që unë them kur…?

Fraza për përdorim në situata të zakonshme sociale në Spanjë.

mbajtur në kërkim »
 • Shpif një


  Bëje si gjuhë të prezgjedhur
   Edit Translation
  nga Transposh - translation plugin for wordpress
 • Burimet e jashtme

  Këtu do të gjeni faqet e internetit të tjera ushtrime, fjalorë, blogs, podcast dhe lidhjet me rajonet me informata praktike që do t'ju ndihmojë në ditën tuaj të ditës. Mësuesit do të gjeni një përzgjedhje për lidhje me blogs dhe revista interesante.
 • Për studentët

  Çdo gjë që ju duhet në lidhjet më poshtë.
 • Freerice