Mësimi spanjisht për emigrantët

La bella y la bestia

Këngë “Ai dhe ajo” Pika saudi.

Gratë dhe fjalorë

Informacion në lidhje me takimin e tretë të Grave transformohet Botërore dhe paraqitjen e një arabe-spanjoll Picture Dictionary ri.

Literacy për folësit arabe

Javën e kaluar kemi gjetur këtë manual për të mësuar se si të shkruaj, Ajo ka për qëllim veçanërisht të atyre që flasin arabisht. Ne mendojmë se është e madhe dhe mund të ju ndihmojë, pse ne dedikoj një hyrje, me atë që ju mund të keni në dorë. Ajo që quhet: Nahono përpara dhe presim komentet tuaja!  

 • Shpif një


  Bëje si gjuhë të prezgjedhur
   Edit Translation
  nga Transposh - translation plugin for wordpress
 • Burimet e jashtme

  Këtu do të gjeni faqet e internetit të tjera ushtrime, fjalorë, blogs, podcast dhe lidhjet me rajonet me informata praktike që do t'ju ndihmojë në ditën tuaj të ditës. Mësuesit do të gjeni një përzgjedhje për lidhje me blogs dhe revista interesante.
 • Për studentët

  Çdo gjë që ju duhet në lidhjet më poshtë.
 • Freerice