Mësimi spanjisht për emigrantët

Dhe ajo që unë them kur…?

Fraza për përdorim në situata të zakonshme sociale në Spanjë.

Ku po ju do të…

Emri i dyqane dhe vende për të blerë ose të përftuar shërbime.

A ka ndonjë restorant këtu ?

Mëso se si për të dhënë dhe të pyesin për drejtime në një qytet në spanjisht

Për studentët tanë kineze

Mëso se si të punojnë në këtë folje në spanjisht.

DHE…Çfarë do të bëni të hënave?

Ushtrimi i praktikës shkruar dhe audio për të mësuar fjalorin e aksioneve të zakonshme të pranishëm.

Nacionaliteteve hispanike

Me këtë ushtrim ne do të shkoj për gjininë dhe numrin e njerëzve dhe gjërave dhe ne do të mësojmë më shumë kombësi, në këtë rast Hispano. Mos harroni se është shumë e rëndësishme që të dënimeve në të cilën nëse emri është mashkull (Pepe), fjalët që përshkruajnë Pepe duhet të jetë mashkull (i pashëm). Nëse femenino […]

mbajtur në kërkim »
 • Shpif një


  Bëje si gjuhë të prezgjedhur
   Edit Translation
  nga Transposh - translation plugin for wordpress
 • Burimet e jashtme

  Këtu do të gjeni faqet e internetit të tjera ushtrime, fjalorë, blogs, podcast dhe lidhjet me rajonet me informata praktike që do t'ju ndihmojë në ditën tuaj të ditës. Mësuesit do të gjeni një përzgjedhje për lidhje me blogs dhe revista interesante.
 • Për studentët

  Çdo gjë që ju duhet në lidhjet më poshtë.
 • Freerice