Mësimi spanjisht për emigrantët

Kush jemi ne

Fillim
E themeluar në Palma nga dy mësuesit e spanjisht si gjuhë e huaj, Aktive lindur në spanjisht 2008, një organizatë jo-fitimprurëse me qëllim lehtësimin e integrimit të emigrantëve në qytetin tonë përmes mësimit të spanjisht. Tre vjet më vonë, Active Spanjisht bëhet një portal të lirë për të mësuar në spanjisht për të njëjtin qëllim: Integrimi ndihmë përmes mësimit të gjuhës. Për ta bërë këtë ju do të gjeni këtu: Ushtrime krijuar nga ne, Referencat në faqet e tjera që lidhen me mësimin e spanjisht, burime online për ju për të studiuar në tuaj dhe lidhjet me faqet e internetit me informata të dobishme që mund të ndihmojnë në ditën tuaj të ditës.

Na

 

Delia
Vendosur për të kushtojnë veten në këtë profesion 1998 pas përfundimit të kursit të mësuesit spanjolle për të huajt Ndërkombëtar House Madrid. Në të njëjtin vit unë u zhvendos në San Francisko dhe ajo ishte aty ku kam filluar udhëtimin tim, ishte mjaft një përvojë dhe kam mësuar shumë.

Nga 1998 deri tani kam pasur mundësi për të mësuar spanjisht në Spanjë dhe në vendet e tjera. Falë këtë unë kam ardhur në kontakt me kulturat e ndryshme dhe mënyrat e mësimit që kanë bërë mua të vazhdojnë të gëzojnë këtë profesion.

Në 2005 Unë të ndryshojë Mallorca, Kam filluar të punoj atje në Ih Palma dhe u takua Begona. Ne kemi punuar së bashku tre vjet dhe, motivuar nga dëshira jonë për të eksploruar horizonte të reja të karrierës, në 2008 Ne kemi vendosur për të krijuar një OJQ, Active Spanish, për të ndihmuar në integrimin e imigrantëve përmes mësimit të spanjisht.

Një vit më vonë, fati më solli në Hanoi (Vietnam) kështu që na u desh të mendoj sërish idenë tonë për OJQ-të iu përshtatur Internet, të mesme që do të na lejojë të vazhdojnë të punojnë nga një distancë. Rezultati i këtij procesi është faqja e aseteve spanjisht. Unë shpresoj që ju të gjeni të vërtetë të dobishme dhe se objektivat tona janë përmbushur si shoqatë.

Nga 2011 Unë vazhdoi të udhëtonte, që jetojnë dhe i mësuar në vende të ndryshme. Në këto vite unë kam vazhduar mësimdhënien dhe punuar në këtë web, por unë kam mësuar edhe më shumë rreth asaj se si për të zhvilluar faqet e internetit dhe si të aplikoni herremientas web ofron për të përmirësuar mësimdhënien dhe mësimin e nxënësve të mi.

Këtu ju keni dy lidhje me faqet e mia privat, një është mi blog në vendet ku kam jetuar dhe të tjera është faqen time i mësuar nga Skype. Unë jam shumë i ngacmuar në lidhje me këtë projekt të ri, por me E-aktive, sepse ne kemi pasur përgjigje shumë të mirë, Në sajë të të gjithë!

Begoña
Në 1999 Kam bërë kurs për mësuesit e spanjisht si gjuhë e huaj në International House Barcelonë. I dashur atë dhe që nga dita e dija se kam kërkuar për të kushtoj veten për të mësuar në spanjisht. Në 2000 Unë u zhvendos në San Francisko dhe mori klasa atje për gati dy vjet.

Në 2002 u kthye në Spanjë dhe filloi të punojë me International House Palma gjithashtu mësim në spanjisht. Kur u takova Delia në Palma 2005 lidhë shpejt dhe pa se, përveç shkëmbimi i përvojave, Duke jetuar jashtë shtetit në disa vende dhe madje edhe kanë punuar në të njëjtën shkollë e San Franciskos, edhe pse në periudha të ndryshme, kishte një vizion shumë të ngjashme për mësimdhënie spanjisht dhe ndanë të njëjtin entuziazëm për profesionin tonë.

Në sajë të teknologjive të reja, Ne kemi mbajtur në kontakt këto vite që Delia ka jetuar në Hanoi, dhe kurrë nuk kanë ndalur duke ndarë ide dhe projekte. Ne jemi shumë shpresë që të jetë në gjendje për të vepruar këtë faqe dhe të shohin përmbushur objektivat që na çuan në krijimin e OJQ tonë 2008.

 

 

Pjesë:
 • Print
 • email
 • Add to favorites
 • RSS
 • Twitter
 • LinkedIn
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Tumblr
 • del.icio.us
 • StumbleUpon
 • Digg
 • Haohao
 • Shpif një


  Bëje si gjuhë të prezgjedhur
   Edit Translation
  nga Transposh - translation plugin for wordpress
 • Burimet e jashtme

  Këtu do të gjeni faqet e internetit të tjera ushtrime, fjalorë, blogs, podcast dhe lidhjet me rajonet me informata praktike që do t'ju ndihmojë në ditën tuaj të ditës. Mësuesit do të gjeni një përzgjedhje për lidhje me blogs dhe revista interesante.
 • Për studentët

  Çdo gjë që ju duhet në lidhjet më poshtë.
 • Freerice