Mësimi spanjisht për emigrantët

Nacionaliteteve hispanike

5 Nëntor, 2011 | No Comments

Me këtë ushtrim do të shqyrtojë gjinisë dhe numri i njerëzve dhe gjërave dhe ne do të mësojnë më shumë kombësive, në këtë rast Hispano.

Mos harroni se ajo është e shumë e rëndësishme të frazat se në qoftë se emri është mashkull (Pepe), fjalët që përshkruajnë Pepe duhet të jetë mashkull (Guapo). Nëse femenino (Margarita) këto fjalë duhet të jenë femra (Guapnjë)

Faqe 1: ju mund të zgjeruar njohuritë tuaja në spanjisht me këto kombësive hispanike.

Faqe 2: Ju keni një kuti kujtesë pushimeve të dy gjinitë dhe frazat për të praktikuar. Për shembull: Mjeku gjerman – La mjeknjë alemannjë

Ju mund të kthehet frazën në njejës apo shumës, kujton, shton “s” o “kjo është” për shumës. Për shembull: Një plan i vështirëpër plane të vështirakjo është

¡Venga! Filloni tani!

 

Creative Commons License
Kjo punë nga Español Activo lejohet sipas një Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Leje Unported.

Pjesë:
 • Print
 • email
 • Add to favorites
 • RSS
 • Twitter
 • LinkedIn
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Tumblr
 • del.icio.us
 • StumbleUpon
 • Digg
 • Haohao

Komente

Lini një koment

 • Shpif një


  Bëje si gjuhë të prezgjedhur
   Edit Translation
  nga Transposh - translation plugin for wordpress
 • Burimet e jashtme

  Këtu do të gjeni faqet e internetit të tjera ushtrime, fjalorë, blogs, podcast dhe lidhjet me rajonet me informata praktike që do t'ju ndihmojë në ditën tuaj të ditës. Mësuesit do të gjeni një përzgjedhje për lidhje me blogs dhe revista interesante.
 • Për studentët

  Çdo gjë që ju duhet në lidhjet më poshtë.
 • Freerice