Mësimi spanjisht për emigrantët

Freerice: fjalë për oriz

25 Janar, 2012 | No Comments

Sot kemi zbuluar dy faqet që ne i pëlqente shumë dhe duan për të ndarë.

E para është quajtur Freerice dhe kjo është për të luajtur me fjalë në spanjisht dhe testuar fjalorin tuaj, atje 60 nivele të ndryshme!… në kthim, me çdo përgjigje të saktë, donaréis 10 kokrra oriz. Kjo është një lojë e krijuar nga Programi Botëror i Ushqimit, pjesë e sistemit të OKB-së. Nëse ju doni të zgjidhni temë dhe luajnë Do klikoni këtu. Në kolonën e djathtë të këtij blog ju do të gjeni këtë qasje më të shpejtë në lojë.

Juego de intercambio de palabras por arroz

I dytë është një web super në mësimin spanjisht për emigrantët dhe refugjatët, Ne do të doja të grumbullojë për shkak se ju mund të gjeni tema të tjera të interesit përfshijnë muzikë afrikane dhe gjuhën, çështjet e punës… Gjithashtu ju keni në seksionin “Blogs” e tona. kështu, ¡është! një të mësuar më shumë! Spanjisht për emigrantët dhe refugjatët.

mirë, ajo nuk do të argëtojë më shumë, Le të luajë!


Komente

Lini një koment

 • Shpif një


  Bëje si gjuhë të prezgjedhur
   Edit Translation
  nga Transposh - translation plugin for wordpress
 • Burimet e jashtme

  Këtu do të gjeni faqet e internetit të tjera ushtrime, fjalorë, blogs, podcast dhe lidhjet me rajonet me informata praktike që do t'ju ndihmojë në ditën tuaj të ditës. Mësuesit do të gjeni një përzgjedhje për lidhje me blogs dhe revista interesante.
 • Për studentët

  Çdo gjë që ju duhet në lidhjet më poshtë.
 • Freerice