Mësimi spanjisht për emigrantët

Përkthim “Prezantimet”

Ne ndjekur rekomandimin e një prej mbështetësve tanë, Juan Ignacio, dhe ne kemi shtuar transkriptin Video “Prezantimet”. Pra, ju keni gjithmonë në dialog të ngushtë. Transkriptim: Prezantimet transkripti. Dhe kujtuar videocast me lidhjen e shtuar: Prezantimet. Thanks Juan Ignacio!

Alfabeti Spanish (N-Z)

Kapitull 4 Këtu është pjesa e dytë e alfabetit spanjolle në shtyp të vogla (me germa të vogla). 1. Imazhi i letrave: 2. Video: 3. Video për të mësuar shqiptim: Guximi i plotë alfabetin!

Prezantimet

Ja një video e re. Ne tregojnë një mundësinë e prezantimit informale, kanë më shumë gjasa, por gjithmonë mos harroni të jap dy puthje! Begoña fut mua për të motrën e tij. Kjo është një situatë e njohur dhe të na japë dy puthje. 1. Përshëndetje: Ndër shokët: Përshëndetje si jeni? Përgjigje: Shumë mirë (dy puthje) 2. Prezantimi: Tú ju të pranishëm: Skena Lindja e Krishtit, […]

Numrat

Numrat për të dëgjuar dhe të shqiptojë herë që ju dëshironi.

Tekst kënge

Letra për të dëgjuar dhe të përsëritur aq shpesh sa ju pëlqen.

Zanore

Dëgjuar ushtrime për të praktikuar të dëgjuarit.

 • Shpif një


  Bëje si gjuhë të prezgjedhur
   Edit Translation
  nga Transposh - translation plugin for wordpress
 • Burimet e jashtme

  Këtu do të gjeni faqet e internetit të tjera ushtrime, fjalorë, blogs, podcast dhe lidhjet me rajonet me informata praktike që do t'ju ndihmojë në ditën tuaj të ditës. Mësuesit do të gjeni një përzgjedhje për lidhje me blogs dhe revista interesante.
 • Për studentët

  Çdo gjë që ju duhet në lidhjet më poshtë.
 • Freerice