Mësimi spanjisht për emigrantët

Shprehni mendimin tuaj në spanjisht

Tani që ju e dini mirë se si për të shprehur veten në spanjisht, shikoni në ushtrimin e mëposhtme “Express mendimin tuaj” që do t'ju ndihmojë të shprehin se çfarë mendoni në lidhje me përdorimin e formulave. Një) Kështu që ju mund të hyjë komentin tuaj në spanjisht. Kujdesi për do me lidhore! B) Kur ju jepni apo merrni një rol në spanjisht dhe të mos […]

« kthehem
 • Shpif një


  Bëje si gjuhë të prezgjedhur
   Edit Translation
  nga Transposh - translation plugin for wordpress
 • Burimet e jashtme

  Këtu do të gjeni faqet e internetit të tjera ushtrime, fjalorë, blogs, podcast dhe lidhjet me rajonet me informata praktike që do t'ju ndihmojë në ditën tuaj të ditës. Mësuesit do të gjeni një përzgjedhje për lidhje me blogs dhe revista interesante.
 • Për studentët

  Çdo gjë që ju duhet në lidhjet më poshtë.
 • Freerice