Mësimi spanjisht për emigrantët

Shqyrtimi i kryeqytetit spanjoll

Si keni mësuar tashmë komunitetet spanjisht autonome dhe kapitalet e tyre, sugjeroj që ju të bëni një përmbledhje të lehtë. Ju vetëm duhet të shikoni në një foto mozaik dhe me mend se çfarë është në çdo, Rajoni autonom të cilit i përkasin dhe emrin e kapitalin e atij komuniteti. Përpara! Test nga Solutions spanjolle Kapitale […]

Kapitali Spanish

Ky ushtrim i ri në kryeqytetin spanjoll të bashkësive autonome (CCAA)* plotëson që ne i pranishëm në nëntor në komunitetet autonome spanjolle, ¿Gjykimi? Në nëntor të mësuar emrat e të CCAA me një mister interaktive dhe fotot përfaqësuese. *********************** Ky ushtrim shtesë në kryeqytetet e rajoneve është: 1. […]

Studentët e Botës

Këtu ju mund të lexoni dhe të admirojnë punën që nxënësit të bërë të klasit botëror dhe ju mund të mësoni në spanjisht shumë më tepër se spanjisht me ta.

Dhe ajo që unë them kur…?

Fraza për përdorim në situata të zakonshme sociale në Spanjë.

Numrat Exprésate

Zbuloni atë që ne përdorim shprehjet me numra.

Çfarë do të pendoheni?

Duke munguar një muaj pa postuar asgjë, këtu është një ushtrim që ne shpresojmë do të jetë e dobishme për ju dhe ju flasin mirë spanjoll. Me këtë ushtrim ju mund të shprehin në spanjisht idenë se situata juaj do të kishte qenë ndryshe nëse do të kishit vepruar ndryshe. Diçka e pamundur ndodh tani. Rreze […]

mbajtur në kërkim »
 • Shpif një


  Bëje si gjuhë të prezgjedhur
   Edit Translation
  nga Transposh - translation plugin for wordpress
 • Burimet e jashtme

  Këtu do të gjeni faqet e internetit të tjera ushtrime, fjalorë, blogs, podcast dhe lidhjet me rajonet me informata praktike që do t'ju ndihmojë në ditën tuaj të ditës. Mësuesit do të gjeni një përzgjedhje për lidhje me blogs dhe revista interesante.
 • Për studentët

  Çdo gjë që ju duhet në lidhjet më poshtë.
 • Freerice