Mësimi spanjisht për emigrantët

Cat e mia i mungon…Dashuria!

Si janë përdorur si foljeve si? Cilat janë? këtu e disa që janë përdorur shpesh në gjuhën tonë.

La bella y la bestia

Këngë “Ai dhe ajo” Pika saudi.

Koha e lirë

Ora studim i Fjalorit të Përgjithshëm dhe të japin arsyet se pse ne si të bëjmë gjëra të. Ne kemi ide të ndryshme të kohës në kultura të ndryshme.

Shkolla

Ju do të mësoni emrin e subjekteve fillore në spanjisht dhe të bëni pyetje në spanjisht rreth preferencave dhe aktivitetet që ju bëni në një vend të caktuar.

Një Spot!

Omëletë Praparación Spanish

Pyetje praktikë në spanjisht

Këtu kemi të pranishëm një ushtrim për të praktikuar pyetjet në spanjisht. Lexo përgjigjet, të mendojnë për një situatë dhe shkruani pyetjen e saktë, Mund të ketë disa mundësi! Kjo punë nga Español Activo lejohet sipas një Creative Commons Attribution-jotregtar-NoDerivs 3.0 Leje Unported.

 • Shpif një


  Bëje si gjuhë të prezgjedhur
   Edit Translation
  nga Transposh - translation plugin for wordpress
 • Burimet e jashtme

  Këtu do të gjeni faqet e internetit të tjera ushtrime, fjalorë, blogs, podcast dhe lidhjet me rajonet me informata praktike që do t'ju ndihmojë në ditën tuaj të ditës. Mësuesit do të gjeni një përzgjedhje për lidhje me blogs dhe revista interesante.
 • Për studentët

  Çdo gjë që ju duhet në lidhjet më poshtë.
 • Freerice