Mësimi spanjisht për emigrantët

A doni të paraqesë veten?

Mëso për të prezantuar veten dhe të kërkojë njerëz të rinj në emër tuaj, profesion, kombësi, Gjuhë dhe email në spanjisht.

Si janë emrat spanjolle?

Dallojnë emrat spanjisht e burrit dhe gruas.

Përkthim “Prezantimet”

Ne ndjekur rekomandimin e një prej mbështetësve tanë, Juan Ignacio, dhe ne kemi shtuar transkriptin Video “Prezantimet”. Pra, ju keni gjithmonë në dialog të ngushtë. Transkriptim: Prezantimet transkripti. Dhe kujtuar videocast me lidhjen e shtuar: Prezantimet. Thanks Juan Ignacio!

Alfabeti Spanish (S-Z)

Kapitull 7 Video e fundit për të mësuar alfabetin spanjolle për të shkruar me shkronja të mëdha ose uppercase. Më në fund! Fundit! 1. Imazhi: 2. Video: 3. Shqiptim: Shqiptimin e plotë të alfabetit. 4. Alfabeti i plotë në rastin e sipërme dhe të poshtme nga: Neoparaiso.com Urime!!

Alfabeti Spanish (N-Z)

Kapitull 4 Këtu është pjesa e dytë e alfabetit spanjolle në shtyp të vogla (me germa të vogla). 1. Imazhi i letrave: 2. Video: 3. Video për të mësuar shqiptim: Guximi i plotë alfabetin!

Zanoret Spanish

Kapitull 2 Për më mirë të shkruani emrin tuaj ose emrin e individëve ose qytete, ju duhet të shkruani shkronjën e parë të fjalës kapitalizuar të mëdha apo të. Kjo video ju tregon se si për të shkruar zanoret uppercase në spanjisht. Këto janë zanore. Mos harroni, ju keni për të përsëritur dhe të përsëritur letrat. Dhe këtë video: […]

mbajtur në kërkim »
 • Shpif një


  Bëje si gjuhë të prezgjedhur
   Edit Translation
  nga Transposh - translation plugin for wordpress
 • Burimet e jashtme

  Këtu do të gjeni faqet e internetit të tjera ushtrime, fjalorë, blogs, podcast dhe lidhjet me rajonet me informata praktike që do t'ju ndihmojë në ditën tuaj të ditës. Mësuesit do të gjeni një përzgjedhje për lidhje me blogs dhe revista interesante.
 • Për studentët

  Çdo gjë që ju duhet në lidhjet më poshtë.
 • Freerice