Mësimi spanjisht për emigrantët

A doni të paraqesë veten?

Mëso për të prezantuar veten dhe të kërkojë njerëz të rinj në emër tuaj, profesion, kombësi, Gjuhë dhe email në spanjisht.

Një vend më të mirë

Puna Student Etsuko Nakajima për klasë spanjolle, në të cilën ne flasim për dëshirat tona për vendin tonë dhe botës rreth nesh.

Manuale Spanjisht

Manuale dhe burime për shkrim-leximit të mësimdhënies për emigrantët në Spanjë.

Si janë emrat spanjolle?

Dallojnë emrat spanjisht e burrit dhe gruas.

Përkthim “Prezantimet”

Ne ndjekur rekomandimin e një prej mbështetësve tanë, Juan Ignacio, dhe ne kemi shtuar transkriptin Video “Prezantimet”. Pra, ju keni gjithmonë në dialog të ngushtë. Transkriptim: Prezantimet transkripti. Dhe kujtuar videocast me lidhjen e shtuar: Prezantimet. Thanks Juan Ignacio!

Shqyrtimi i kryeqytetit spanjoll

Si keni mësuar tashmë komunitetet spanjisht autonome dhe kapitalet e tyre, sugjeroj që ju të bëni një përmbledhje të lehtë. Ju vetëm duhet të shikoni në një foto mozaik dhe me mend se çfarë është në çdo, Rajoni autonom të cilit i përkasin dhe emrin e kapitalin e atij komuniteti. Përpara! Test nga Solutions spanjolle Kapitale […]

mbajtur në kërkim »
 • Shpif një


  Bëje si gjuhë të prezgjedhur
   Edit Translation
  nga Transposh - translation plugin for wordpress
 • Burimet e jashtme

  Këtu do të gjeni faqet e internetit të tjera ushtrime, fjalorë, blogs, podcast dhe lidhjet me rajonet me informata praktike që do t'ju ndihmojë në ditën tuaj të ditës. Mësuesit do të gjeni një përzgjedhje për lidhje me blogs dhe revista interesante.
 • Për studentët

  Çdo gjë që ju duhet në lidhjet më poshtë.
 • Freerice