Mësimi spanjisht për emigrantët

Manuale Spanjisht

Manuale dhe burime për shkrim-leximit të mësimdhënies për emigrantët në Spanjë.

Shqyrtimi i kryeqytetit spanjoll

Si keni mësuar tashmë komunitetet spanjisht autonome dhe kapitalet e tyre, sugjeroj që ju të bëni një përmbledhje të lehtë. Ju vetëm duhet të shikoni në një foto mozaik dhe me mend se çfarë është në çdo, Rajoni autonom të cilit i përkasin dhe emrin e kapitalin e atij komuniteti. Përpara! Test nga Solutions spanjolle Kapitale […]

Kapitali Spanish

Ky ushtrim i ri në kryeqytetin spanjoll të bashkësive autonome (CCAA)* plotëson që ne i pranishëm në nëntor në komunitetet autonome spanjolle, ¿Gjykimi? Në nëntor të mësuar emrat e të CCAA me një mister interaktive dhe fotot përfaqësuese. *********************** Ky ushtrim shtesë në kryeqytetet e rajoneve është: 1. […]

Burimet për emigrantë

Këtu janë 10 Komunitetet e fundit Spanjisht autonome me burimet që kemi gjetur. Galicia Asturias Basque Country Murcia Navarra Castilla La Mancha-Extremadura La Rioja Ceuta Melilla di nëse vende të tjera dhe dua të ndaj me studentët e tjerë, Na shkruani!

Burimet për emigrantë

Ky muaj ne informaros e gjërave: 1. Ne kemi shtuar katër komunitetet autonome spanjolle me informacion në lidhje me vende që ju mund të shkoni për të të drejtuar ose për të mësuar spanjisht falas. Katër rajonet janë: Andaluzi, Cantabria, Valencia dhe Castile-Leon Me këto tashmë kanë 9 komuniteteve në kolonën e djathtë! 2. Inmigramob ka krijuar […]

Lajmet e aseteve spanjisht

Përmbledhje e lajmeve në internet, Lidhje interesante e spanjisht, seksione të reja dhe përkthyer në disa gjuhë.

mbajtur në kërkim »
 • Shpif një


  Bëje si gjuhë të prezgjedhur
   Edit Translation
  nga Transposh - translation plugin for wordpress
 • Burimet e jashtme

  Këtu do të gjeni faqet e internetit të tjera ushtrime, fjalorë, blogs, podcast dhe lidhjet me rajonet me informata praktike që do t'ju ndihmojë në ditën tuaj të ditës. Mësuesit do të gjeni një përzgjedhje për lidhje me blogs dhe revista interesante.
 • Për studentët

  Çdo gjë që ju duhet në lidhjet më poshtë.
 • Freerice