Настава шпански на имигранти

Каде да одите за…

Име на продавници и места за купување или добивање на услуги.

Дали постои ресторан тука ?

Научете како да го даде и да побара насоки во еден град во шпански

Ми треба повеќе изрази!

идиоматичен изрази во шпански на Шпанија и Латинска Америка, подготвени од страна на CCMD Квебек

Мојата мачка изнесува недостасува…¡Љубовта!

Како глаголи се користи како Америка? Кои се? тука се и некои кои најчесто се користат во нашиот јазик.

Слободно време

Ние студија речник на слободно време и да даде причини зошто сакаме да се прават работите. Ние го делиме различни идеи за слободно време и во различните култури.

Жени и речници

Информации за третиот состанок на жените се трансформира во светот и презентација на нови арапско-шпански речник слика.

ги бараме »
 • Traduce на


  Постави како стандардниот јазик
   Измени Превод
  од Transposh - translation plugin for wordpress
 • Надворешните ресурси

  Овде ќе ги најдете вежби други веб-сајтови, речници, блогови, подкасти и линкови до региони со практични информации кои ќе ви помогнат во вашиот ден на ден. Наставниците ќе најдете селекција на линкови до интересни блогови и списанија.
 • За студентите

  Сè што ви треба во линкот подолу.
 • Freerice