Настава шпански на имигранти

Духа

Douha работни места: Un canto de un río seco This work by Douha Daoud and Español Activo is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Нелокализирана лиценца.

Една земја подобро

Студентска работа Etsuko Накаџима за шпански класа, во која се зборува за нашите желби за нашата земја и во светот околу нас.

Вести на шпански имот

Резиме на вести на интернет, Интересни линкови на шпански, нови секции и преведуван на повеќе јазици.

Студентите на Светската

Овде може да прочитате и се восхитувам на работа дека студентите направите за да светска класа и може да се научат шпански многу повеќе од шпански со нив.

La bella y la bestia

Песна “Тој и таа” со прашањето на Саудиска.

 • Traduce на


  Постави како стандардниот јазик
   Измени Превод
  од Transposh - translation plugin for wordpress
 • Надворешните ресурси

  Овде ќе ги најдете вежби други веб-сајтови, речници, блогови, подкасти и линкови до региони со практични информации кои ќе ви помогнат во вашиот ден на ден. Наставниците ќе најдете селекција на линкови до интересни блогови и списанија.
 • За студентите

  Сè што ви треба во линкот подолу.
 • Freerice