Настава шпански на имигранти

Моите први впечатоци

Две подкаст да слушате првите впечатоци на студентот за Шпанија.

Каде да одите за…

Име на продавници и места за купување или добивање на услуги.

Дали постои ресторан тука ?

Научете како да го даде и да побара насоки во еден град во шпански

Дали сте навремена?

Читање и зборување за времето и точност.

Јас не го знам и јас влегов…

Изразат вашето расположение промени, позиција со глаголот се.

Објава на шпански

Web para practicar la comprensión auditiva con intervenciones variadas y reales.

 • Traduce на


  Постави како стандардниот јазик
   Измени Превод
  од Transposh - translation plugin for wordpress
 • Надворешните ресурси

  Овде ќе ги најдете вежби други веб-сајтови, речници, блогови, подкасти и линкови до региони со практични информации кои ќе ви помогнат во вашиот ден на ден. Наставниците ќе најдете селекција на линкови до интересни блогови и списанија.
 • За студентите

  Сè што ви треба во линкот подолу.
 • Freerice