Настава шпански на имигранти

La bella y la bestia

Песна “Тој и таа” со прашањето на Саудиска.

Жени и речници

Информации за третиот состанок на жените се трансформира во светот и презентација на нови арапско-шпански речник слика.

Freerice: зборови од страна на Рајс

Имате два многу добри страни, за да научат шпански, си играат со шпански речник, y donar arroz.

Letris

Оваа игра за iPhone ќе ви помогне да се сеќавам речник и менталната агилност вежби. Тоа е сосема зависност! Дознај повеќе

 • Traduce на


  Постави како стандардниот јазик
   Измени Превод
  од Transposh - translation plugin for wordpress
 • Надворешните ресурси

  Овде ќе ги најдете вежби други веб-сајтови, речници, блогови, подкасти и линкови до региони со практични информации кои ќе ви помогнат во вашиот ден на ден. Наставниците ќе најдете селекција на линкови до интересни блогови и списанија.
 • За студентите

  Сè што ви треба во линкот подолу.
 • Freerice