Настава шпански на имигранти

Purorrelato

Книга во PDF формат со микро-приказни за Африка.

Студентите на Светската

Овде може да прочитате и се восхитувам на работа дека студентите направите за да светска класа и може да се научат шпански многу повеќе од шпански со нив.

И она што го велат кога…?

Фрази за употреба во заеднички социјални ситуации во Шпанија.

Дали сте навремена?

Читање и зборување за времето и точност.

 • Traduce на


  Постави како стандардниот јазик
   Измени Превод
  од Transposh - translation plugin for wordpress
 • Надворешните ресурси

  Овде ќе ги најдете вежби други веб-сајтови, речници, блогови, подкасти и линкови до региони со практични информации кои ќе ви помогнат во вашиот ден на ден. Наставниците ќе најдете селекција на линкови до интересни блогови и списанија.
 • За студентите

  Сè што ви треба во линкот подолу.
 • Freerice