Настава шпански на имигранти

Духа

Douha работни места: Un canto de un río seco This work by Douha Daoud and Español Activo is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Нелокализирана лиценца.

Мајка

Работни места на Ma’an: Убавицата и astверот Мојот живот како познат Шпанец: Ma'an Обаиди: “По поднесувањето на “Мојот живот како познатиот шпански”, Имав многу идеи за тоа како може да се опише, но решив само треба да остане со што всушност се објасни познатиот живот си сакал. По, сè беше лесно […]

 • Traduce на


  Постави како стандардниот јазик
   Измени Превод
  од Transposh - translation plugin for wordpress
 • Надворешните ресурси

  Овде ќе ги најдете вежби други веб-сајтови, речници, блогови, подкасти и линкови до региони со практични информации кои ќе ви помогнат во вашиот ден на ден. Наставниците ќе најдете селекција на линкови до интересни блогови и списанија.
 • За студентите

  Сè што ви треба во линкот подолу.
 • Freerice