Настава шпански на имигранти

Дали сакате да се покажете?

Научете како да се воведат и да побара нови луѓе во ваше име, професија, националност, јазици и е-мејл на шпански.

Слободно време

Ние студија речник на слободно време и да даде причини зошто сакаме да се прават работите. Ние го делиме различни идеи за слободно време и во различните култури.

За нашите кинески студенти

Научете како глаголи работат на ова во шпански.

Училиштето

Ќе дознаете името на основни предмети во шпански и поставуваат прашања во шпански за преференции и активности што го правите во одредено место.

И…Што правиш во понеделник?

Вежба пракса писмени и аудио за да дознаете речник вообичаено активности во оваа.

 • Traduce на


  Постави како стандардниот јазик
   Измени Превод
  од Transposh - translation plugin for wordpress
 • Надворешните ресурси

  Овде ќе ги најдете вежби други веб-сајтови, речници, блогови, подкасти и линкови до региони со практични информации кои ќе ви помогнат во вашиот ден на ден. Наставниците ќе најдете селекција на линкови до интересни блогови и списанија.
 • За студентите

  Сè што ви треба во линкот подолу.
 • Freerice