Настава шпански на имигранти

Преглед напишан азбука

Во јуни заврши на последното поглавје да се покаже да научат да пишуваат шпанските albafeto и јас ги остави сите месец за да се практикуваат. Сега ние сакаме да ги имате сите поглавја на една страница да repaséis. Еве: Поглавје 1: Мали самогласки Поглавје 2: Самогласките во големи глава 3: Мали азбука 1 […]

Шпанската азбука (S-Z)

Поглавје 7 Најнови видео за да дознаете шпанскиот азбука да се напише со големи букви или големи букви. Конечно! Последните! 1. Сликата: 2. Видео: 3. Изговорот: Целосна изговорот на азбуката. 4. Комплетната писмо во горните и долните случај по: Neoparaiso.com Честитки!!

Шпанската азбука (K-R)

Поглавје 6 Ова е втор видео на шпански азбука во горниот. 1. Сликата: 2. Видео: Само видео јас е повеќе!

Шпанската азбука (A-J)

Поглавје 5 Во следните три поглавја ќе научите како да се напише на шпански азбука во големи букви или големи букви. 1. Сликата: 2. Видео: Среќа!

Шпанската азбука (N-Z)

Поглавје 4 Тука е вториот дел на шпанската азбука во мали печати (мала). 1. Сликата на буквите: 2. Видео: 3. На видео за да дознаете изговорот: Целосна азбука Храброст!

Шпанската азбука (е-n)

Поглавје 3 По самогласки, што треба да научат други шпански текстови. Азбука ние ги поделивме на два дела, на “на” ла “n” и “Ñ” ла “од” и мали печати (мала) Како и секогаш: Прво ја имаш сликата од азбуката (на – n). По видео за да дознаете […]

ги бараме »
 • Traduce на


  Постави како стандардниот јазик
   Измени Превод
  од Transposh - translation plugin for wordpress
 • Надворешните ресурси

  Овде ќе ги најдете вежби други веб-сајтови, речници, блогови, подкасти и линкови до региони со практични информации кои ќе ви помогнат во вашиот ден на ден. Наставниците ќе најдете селекција на линкови до интересни блогови и списанија.
 • За студентите

  Сè што ви треба во линкот подолу.
 • Freerice