Настава шпански на имигранти

И она што го велат кога…?

Фрази за употреба во заеднички социјални ситуации во Шпанија.

Мојата мачка изнесува недостасува…¡Љубовта!

Како глаголи се користи како Америка? Кои се? тука се и некои кои најчесто се користат во нашиот јазик.

La bella y la bestia

Песна “Тој и таа” со прашањето на Саудиска.

Слободно време

Ние студија речник на слободно време и да даде причини зошто сакаме да се прават работите. Ние го делиме различни идеи за слободно време и во различните култури.

Училиштето

Ќе дознаете името на основни предмети во шпански и поставуваат прашања во шпански за преференции и активности што го правите во одредено место.

Место!

Praparación Шпански омлет

ги бараме »
 • Traduce на


  Постави како стандардниот јазик
   Измени Превод
  од Transposh - translation plugin for wordpress
 • Надворешните ресурси

  Овде ќе ги најдете вежби други веб-сајтови, речници, блогови, подкасти и линкови до региони со практични информации кои ќе ви помогнат во вашиот ден на ден. Наставниците ќе најдете селекција на линкови до интересни блогови и списанија.
 • За студентите

  Сè што ви треба во линкот подолу.
 • Freerice