Настава шпански на имигранти

Препис “Презентации”

Што следеше препорака на еден од нашите поддржувачи, Хуан Игнасио, и додадовме видео препис “Презентации”. Па имате секогаш блиску дијалог. Препис: Препис презентации. И сеќавајќи се на VideoCast со линк додаде: Презентации. Благодарение Хуан Игнасио!

Шпанската азбука (N-Z)

Поглавје 4 Тука е вториот дел на шпанската азбука во мали печати (мала). 1. Сликата на буквите: 2. Видео: 3. На видео за да дознаете изговорот: Целосна азбука Храброст!

Презентации

Еве нов видео. Ние покаже можност за неформално презентација, има повеќе шанси, но секогаш се сеќавам да се даде два бакнежи! Бегонья ме воведува неговата сестра. Тоа е семејна ситуација и се бакнуваме двапати. 1. Поздрав: Меѓу пријатели: Здраво како си? Одговорот: Много добре (дос Besos) 2. Презентација: Ви покаже: Рождество сцена, […]

Броеви

Броеви за слушање и изговарање онолку пати колку што сакате.

Стиховите

Текстовите за слушање и повторување онолку пати колку што сакате.

Самогласки

Вежби за слушање за да вежбате разбирање на слушање.

 • Traduce на


  Постави како стандардниот јазик
   Измени Превод
  од Transposh - translation plugin for wordpress
 • Надворешните ресурси

  Овде ќе ги најдете вежби други веб-сајтови, речници, блогови, подкасти и линкови до региони со практични информации кои ќе ви помогнат во вашиот ден на ден. Наставниците ќе најдете селекција на линкови до интересни блогови и списанија.
 • За студентите

  Сè што ви треба во линкот подолу.
 • Freerice