Настава шпански на имигранти

И она што го велат кога…?

Фрази за употреба во заеднички социјални ситуации во Шпанија.

Ми треба повеќе изрази!

идиоматичен изрази во шпански на Шпанија и Латинска Америка, подготвени од страна на CCMD Квебек

Кажи ми што јадеш и…

Изрази со храна.

И ќе, Како да добиете заедно со вашето семејство?

Вежба Шпански разликува употреба на олово и да ги преземат.

 • Traduce на


  Постави како стандардниот јазик
   Измени Превод
  од Transposh - translation plugin for wordpress
 • Надворешните ресурси

  Овде ќе ги најдете вежби други веб-сајтови, речници, блогови, подкасти и линкови до региони со практични информации кои ќе ви помогнат во вашиот ден на ден. Наставниците ќе најдете селекција на линкови до интересни блогови и списанија.
 • За студентите

  Сè што ви треба во линкот подолу.
 • Freerice