Настава шпански на имигранти

Мојата мачка изнесува недостасува…¡Љубовта!

Како глаголи се користи како Америка? Кои се? тука се и некои кои најчесто се користат во нашиот јазик.

La bella y la bestia

Песна “Тој и таа” со прашањето на Саудиска.

Слободно време

Ние студија речник на слободно време и да даде причини зошто сакаме да се прават работите. Ние го делиме различни идеи за слободно време и во различните култури.

Училиштето

Ќе дознаете името на основни предмети во шпански и поставуваат прашања во шпански за преференции и активности што го правите во одредено место.

Место!

Praparación Шпански омлет

Пракса прашања на шпански

Тука ги презентираме една вежба за да се практикуваат на прашања на шпански. Прочитајте одговори, Мислам на ситуација и пишува точниот прашање, Тоа може да биде неколку можности! Ова дело од страна на Español Activo се лиценцирани според лиценцата на Creative Commons Наведи извор-Некомерцијално-NoDerivs 3.0 Нелокализирана лиценца.

 • Traduce на


  Постави како стандардниот јазик
   Измени Превод
  од Transposh - translation plugin for wordpress
 • Надворешните ресурси

  Овде ќе ги најдете вежби други веб-сајтови, речници, блогови, подкасти и линкови до региони со практични информации кои ќе ви помогнат во вашиот ден на ден. Наставниците ќе најдете селекција на линкови до интересни блогови и списанија.
 • За студентите

  Сè што ви треба во линкот подолу.
 • Freerice