Настава шпански на имигранти

Дали сакате да се покажете?

Научете како да се воведат и да побара нови луѓе во ваше име, професија, националност, јазици и е-мејл на шпански.

Како се шпански имиња?

Разликува Шпански имињата на маж и жена.

Препис “Презентации”

Што следеше препорака на еден од нашите поддржувачи, Хуан Игнасио, и додадовме видео препис “Презентации”. Па имате секогаш блиску дијалог. Препис: Препис презентации. И сеќавајќи се на VideoCast со линк додаде: Презентации. Благодарение Хуан Игнасио!

Шпанската азбука (S-Z)

Поглавје 7 Најнови видео за да дознаете шпанскиот азбука да се напише со големи букви или големи букви. Конечно! Последните! 1. Сликата: 2. Видео: 3. Изговорот: Целосна изговорот на азбуката. 4. Комплетната писмо во горните и долните случај по: Neoparaiso.com Честитки!!

Шпанската азбука (N-Z)

Поглавје 4 Тука е вториот дел на шпанската азбука во мали печати (мала). 1. Сликата на буквите: 2. Видео: 3. На видео за да дознаете изговорот: Целосна азбука Храброст!

Шпанската самогласки

Поглавје 2 За подобро напишете вашето име или името на поединци или градови, што треба да ја внесете првата буква од зборот капитализирани големи или. Ова видео ви покажува како да се напише големи самогласки на шпански. Овие се самогласки. Не заборавајте, мора да се повтори и да го повтори писма. И ова видео: […]

ги бараме »
 • Traduce на


  Постави како стандардниот јазик
   Измени Превод
  од Transposh - translation plugin for wordpress
 • Надворешните ресурси

  Овде ќе ги најдете вежби други веб-сајтови, речници, блогови, подкасти и линкови до региони со практични информации кои ќе ви помогнат во вашиот ден на ден. Наставниците ќе најдете селекција на линкови до интересни блогови и списанија.
 • За студентите

  Сè што ви треба во линкот подолу.
 • Freerice