Настава шпански на имигранти

Шпанската азбука (K-R)

Поглавје 6 Ова е втор видео на шпански азбука во горниот. 1. Сликата: 2. Видео: Само видео јас е повеќе!

Шпанската азбука (A-J)

Поглавје 5 Во следните три поглавја ќе научите како да се напише на шпански азбука во големи букви или големи букви. 1. Сликата: 2. Видео: Среќа!

Ресурси за имигрантите

Тука се 10 últimas comunidades autónomas españolas con los recursos que hemos encontrado. Galicia Asturias País Vasco Navarra Murcia Castilla-La Mancha Extremadura La Rioja Ceuta Melilla Si conocéis otros lugares y queréis compartirlos con otros estudiantes, Пишете ни!

 • Traduce на


  Постави како стандардниот јазик
   Измени Превод
  од Transposh - translation plugin for wordpress
 • Надворешните ресурси

  Овде ќе ги најдете вежби други веб-сајтови, речници, блогови, подкасти и линкови до региони со практични информации кои ќе ви помогнат во вашиот ден на ден. Наставниците ќе најдете селекција на линкови до интересни блогови и списанија.
 • За студентите

  Сè што ви треба во линкот подолу.
 • Freerice