Memulang Spanyol nganti pengungsi

Sing arep ngendi…

Jeneng kopi lan panggonan kanggo tuku utawa diwenehi layanan.

Apa ana restoran kene ?

Sinau kanggo menehi lan nyuwun pituduh ing sawijining kutha ing Spanyol

Aku kudu luwih ungkapan!

Ekspresi Idiomatik ing Spanyol saka Spanyol lan Amerika Latin sing disiapake dening CCMD Quebec

Kucingku butuh…katresnan!

Kepiye cara nggunakake tembung kriya kaya gusta? yaiku? iki sawetara sing umume digunakake ing basa kita.

Free wektu

Kita sinau kosa kata ing wektu luang lan menehi sebab kenapa kita seneng nindakake perkara. Kita nuduhake ide beda wektu luang ing macem-macem budaya.

Wanita lan dictionaries

Información sobre el III Encuentro de Mujeres que Transforman el Mundo y presentación de un nuevo diccionario ilustrado árabe-español.

supaya looking »
  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice