Memulang Spanyol nganti pengungsi

Salinan “Presentations”

Kita diikuti rujukan saka siji kita panyengkuyung, Juan Ignacio, lan kita wis ditambahaké ing transcript video “Presentations”. Supaya sampeyan kudu tansah cedhak dialog. Turunan: Transcript presentations. Lan ngelengke videocast karo link ditambahaké: Presentations. Thanks Juan Ignacio!

Free wektu

Kita sinau kosa kata ing wektu luang lan menehi sebab kenapa kita seneng nindakake perkara. Kita nuduhake ide beda wektu luang ing macem-macem budaya.

sekolah

Sampeyan bakal ngerti jeneng subjek sekolah dhasar ing basa Spanyol lan takon ing basa Spanyol babagan pilihan lan kegiatan sing sampeyan lakoni ing papan tartamtu.

Mangan!

Preparasi omelet Spanyol

Presentations

Kene video anyar. Kita nuduhake kemungkinan informal presentation, ana kemungkinan liyane, nanging tansah elinga kanggo menehi rong ambungan! Begoña pirso kula marang adhine. Es una situación familiar y nos damos dos besos. 1. Salam: Antarane kanca-kanca: Hello piye kabare? Jawaban: Banget uga (dos besos) 2. Presentasi: Sampeyan nuduhake: Kelahiran pemandangan, […]

nomer

Números para escuchar y pronunciar las veces que quieras.

supaya looking »
  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice