Memulang Spanyol nganti pengungsi

Kabeh sumber kanggo pengungsi

Sasi iki kita arep ngelingake kabeh sumber sing duwe ing kabeh wilayah Spanyol, supaya sampeyan ndeleng kabeh iku bebarengan lan sampeyan nemokake iku luwih gampang informasi.   Galicia Asturias Cantabria Country […]

Resources kanggo pengungsi

Kene sing 10 komunitas otonomi Spanyol pungkasan kanthi sumber daya sing wis ditemokake. Galicia Asturias Basque Country Navarra Murcia Castilla-La Mancha Extremadura La Rioja Ceuta Melilla Yen sampeyan ngerti papan liya lan pengin dituduhake karo siswa liyane, Nulis kita!

Resources kanggo pengungsi

Sasi iki aku informaros saka prekara: 1. Kita wis nambahake papat komunitas otonomi Spanyol kanthi informasi babagan papan sing bisa dituju kanggo orientasi utawa sinau basa Spanyol kanthi gratis. Wilayah papat iku: Andalusia, Kantabrien, Valencia lan Castilla-León Iki wis duwe 9 komunitas ing kolom sisih tengen! 2. Immigramob wis digawe […]

photography Afrika

Warta babagan kontes fotografi sing diatur dening Casa África.

Kapuloan Canary

Wis pungkasan September lan meh ora dilalekake, manawa wis nggawe kaca kanthi informasi kanggo pulau liyane, Kapuloan Canary, Muga-muga sampeyan migunani. Elinga uga sampeyan duwe Komunitas Otonomi liyane kayata Catalonia, Balearics, Aragon lan Madrid. Kanggo ndeleng, sampeyan bisa ngeklik jeneng utawa mbukak mburi […]

Aragon

Informasi ing kaca anyar sing khusus kanggo Komunitas Otonom Aragon.

supaya looking »
  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice