Memulang Spanyol nganti pengungsi

Spanish pujonggo lan musisi

Ing Mei lan Juni kita nambah rong kaca kanggo bagean kita “Spanish Gambar”. Padha gambar pujonggo lan musisi Spanyol kabeh wektu sing nggawa mau nyedhaki budaya Spanyol. pujonggo Spanyol musisi Spanyol

Resources kanggo pengungsi

Sasi iki aku informaros saka prekara: 1. Kita wis nambahake papat komunitas otonomi Spanyol kanthi informasi babagan papan sing bisa dituju kanggo orientasi utawa sinau basa Spanyol kanthi gratis. Wilayah papat iku: Andalusia, Kantabrien, Valencia lan Castilla-León Iki wis duwe 9 komunitas ing kolom sisih tengen! 2. Immigramob wis digawe […]

News Spanyol aset

Ringkesan saka warta ing web, Menarik Tautan Spanyol, bagean anyar lan basa saperangan basa.

Purorrelato

Buku in PDF format karo mikro-crita bab Afrika.

Manungsa waé! Memrise nganti Spanyol

Web kanggo learning lan esthi Spanyol liwat macem-macem format lan kursus.

Aku kudu luwih ungkapan!

Ekspresi Idiomatik ing Spanyol saka Spanyol lan Amerika Latin sing disiapake dening CCMD Quebec

supaya looking »
  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice