Memulang Spanyol nganti pengungsi

Gambar saka Spanyol

Foto lanskap komunitas sing beda-beda kanthi puzzle interaktif kanggo sinau luwih lengkap babagan Komunitas Otonomi kasebut.

Sing arep ngendi…

Jeneng kopi lan panggonan kanggo tuku utawa diwenehi layanan.

sekolah

Sampeyan bakal ngerti jeneng subjek sekolah dhasar ing basa Spanyol lan takon ing basa Spanyol babagan pilihan lan kegiatan sing sampeyan lakoni ing papan tartamtu.

Freerice: beras tembung

Sampeyan kudu rong kaca apik banget kanggo mangerteni Spanyol, muter Vocabulary Spanyol, lan nyumbang beras.

Letris

Game iphone iki bakal mbantu sampeyan ngeling-eling kosakata lan ngleksanani mental. Pancen gawe ketagihan! Informasi luwih lengkap

  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice