Memulang Spanyol nganti pengungsi

Apa ana restoran kene ?

Sinau kanggo menehi lan nyuwun pituduh ing sawijining kutha ing Spanyol

Kucingku butuh…katresnan!

Kepiye cara nggunakake tembung kriya kaya gusta? yaiku? iki sawetara sing umume digunakake ing basa kita.

Free wektu

Kita sinau kosa kata ing wektu luang lan menehi sebab kenapa kita seneng nindakake perkara. Kita nuduhake ide beda wektu luang ing macem-macem budaya.

Kanggo siswa Chinese kita

Sinau babagan kerja kriya saiki ing basa Spanyol.

Where lawas

A través de este texto aprendemos a expresar los deseos y predicciones de futuro en español. Practicaremos esta oración temporal que normalmente causa problemas a los estudiantes de español.

Badhe maringi pitutur kewan ing Spanyol?

Ejercicio sencillo para practicar fórmulas de dar consejos en español

supaya looking »
  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice