Memulang Spanyol nganti pengungsi

Lan apa Aku pitutur nalika…?

Phrases dienggo ing kahanan sosial umum ing Spanyol.

Aku ora ngerti aku aku tak…

Nyebut owahan swasana ati, posisi karo tembung dadi.

Aku kudu luwih ungkapan!

Ekspresi Idiomatik ing Spanyol saka Spanyol lan Amerika Latin sing disiapake dening CCMD Quebec

Nyebut dhewe karo nomer

Descubre qué expresiones usamos con los números.

Ngomong apa sampeyan mangan lan…

Ungkapan karo pangan.

  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice