Memulang Spanyol nganti pengungsi

Resources kanggo pengungsi

Sasi iki aku informaros saka prekara: 1. Kita wis nambahake papat komunitas otonomi Spanyol kanthi informasi babagan papan sing bisa dituju kanggo orientasi utawa sinau basa Spanyol kanthi gratis. Wilayah papat iku: Andalusia, Kantabrien, Valencia lan Castilla-León Iki wis duwe 9 komunitas ing kolom sisih tengen! 2. Immigramob wis digawe […]

Manungsa waé! Memrise nganti Spanyol

Web kanggo learning lan esthi Spanyol liwat macem-macem format lan kursus.

Kapuloan Canary

Wis pungkasan September lan meh ora dilalekake, manawa wis nggawe kaca kanthi informasi kanggo pulau liyane, Kapuloan Canary, Muga-muga sampeyan migunani. Elinga uga sampeyan duwe Komunitas Otonomi liyane kayata Catalonia, Balearics, Aragon lan Madrid. Kanggo ndeleng, sampeyan bisa ngeklik jeneng utawa mbukak mburi […]

Aragon

Informasi ing kaca anyar sing khusus kanggo Komunitas Otonom Aragon.

Otonomi Komunikasi

En esta entrada os explicamos cómo funciona el apartado que encontraréis en la columna derecha bajo el mismo título o en la página de arriba a la derecha bajo el títuloInmigración en CCAA”. Queremos que podáis acceder de forma rápida a la información sobre trabajo, aprender español, papeles que cada Comunidad ofrece, etc. Si […]

  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice