Memulang Spanyol nganti pengungsi

Douha

Jobs Douha: Un canto de un río seco This work by Douha Daoud and Español Activo is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Commons; License.

Ma'an

Los trabajos de Ma’an: La bella y la bestia Mi vida como famoso español: Ma'an Obaidi: “Senadyan pengajuan saka “Urip minangka Spanyol misuwur”, Aku akeh gagasan carane sampeyan bisa nggambarake, nanging mutusaké aku ngirim mung tinggal karo apa bener nerangake urip misuwur sing arep. Sawise, todo fue fácil […]

  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice