Memulang Spanyol nganti pengungsi

Aja pengin saiki dhewe?

Sinau kanggo introduce dhewe lan takon wong anyar ing atas, Profesi, warga negara, basa lan email ing Spanyol.

Free wektu

Kita sinau kosa kata ing wektu luang lan menehi sebab kenapa kita seneng nindakake perkara. Kita nuduhake ide beda wektu luang ing macem-macem budaya.

Kanggo siswa Chinese kita

Sinau babagan kerja kriya saiki ing basa Spanyol.

sekolah

Sampeyan bakal ngerti jeneng subjek sekolah dhasar ing basa Spanyol lan takon ing basa Spanyol babagan pilihan lan kegiatan sing sampeyan lakoni ing papan tartamtu.

Y¿qué haces los lunes?

Ejercicio de práctica escrita y audio para aprender vocabulario de acciones habituales en presente.

  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice