Memulang Spanyol nganti pengungsi

Apa ana restoran kene ?

Sinau kanggo menehi lan nyuwun pituduh ing sawijining kutha ing Spanyol

Kanggo siswa Chinese kita

Sinau babagan kerja kriya saiki ing basa Spanyol.

  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice