Memulang Spanyol nganti pengungsi

Aja pengin saiki dhewe?

17 Oktober, 2016 | 6 Komentar

Dear pengikut:

Kene kita maneh lan wektu iki kanggo kurban presentation saka tingkat A1.

Apa biasane pitakonan ing Spanyol nalika ketemu wong? Apa nuduhake? Kene pitakonan lan respon dhasar.

 

pitakonan presentations saka spansihenskype
Nuduhake:
  • Print
  • email
  • Add to favorites
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Haohao

Komentar

6 komentar “Aja pengin saiki dhewe?

  1. Kanggo YB
    Oktober 17, 2016 kanggo 14:26

    sugeng enjang!

    Aku korean
    Aku kerja ing Thailand kanggo 20 taun
    Saiki aku sinau Spanyol saka 3 wulan sadurunge

    Matur nuwun kanthi sanget!

  2. admin
    Nopember 30, 2016 kanggo 11:18

    Hai pilih:

    Matur nuwun kanggo komentar, yen sampeyan duwe pitakon Spanyol, kene aku.

    Delia

  3. Merve
    Juni 27, 2017 kanggo 3:20

    Aku kepengin sinau basa Spanyol.

  4. admin
    September 11, 2017 kanggo 19:00

    Hai:
    Nyuwun pangapunten amarga wis ngubungi mengko lan matur suwun amarga sampeyan pengin sinau Spanyol. Apa sampeyan wis nyoba latihan ing A1? Yen sampeyan butuh pitulung, nggih, ngenalke aku.

    Bye,
    Delia

  5. paola91
    Nopember 14, 2017 kanggo 19:36

    Hai, jenengku Paola. Aku duwe 26 taun lan aku wong Italia.

  6. admin
    Nopember 23, 2017 kanggo 14:45

    Halo paola:
    Matur nuwun kanggo presentasi! Nami kula delia, Aku Spanyol nanging aku manggon ing Tokyo, Aku guru Spanyol lan aku duwe 47 taun.

    Yen sampeyan butuh pitulung, nulis kula, ¿Nyerahang meseh ragane?

    Bye!

Ninggalake komentar





  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice